Onze cao-controleurs en arbo-coach ontmoeten u graag op donderdag 10 oktober. En bezoekt u dan ook onze workshop ‘Goed op weg’, Leidinggeven aan blijvende inzetbaarheid van medewerkers? De workshop staat gepland om 14.15 uur. Inschrijven kan online.

Bezoek Sociaal Fonds Taxi op de Taxi Expo

 

Workshop 'Goed op weg'

Een tekort aan personeel, medewerkers die uitvallen terwijl vacatures met moeite vervuld worden…herkenbaar? Meer dan ooit is het van belang om de mensen waar uw vervoersbedrijf op draait aan boord te houden. En dan wel gemotiveerd en gezond. Als leidinggevende heeft u hierin een beslissende rol.

In deze workshop van drie kwartier wisselen we van gedachten over hoe u in een lastige tijd uw mensen áchter en áán het stuur houdt. Ook maakt u een eerste vertaalslag naar uw eigen organisatie en wat dat vraagt aan eigen inzet, om ‘goed op weg’ te blijven. 

Direct aanmelden voor de workshop om 14.15 uur

 

Project 'Sterk aan het stuur'

De workshop kan een start zijn voor een vervolgtraining georganiseerd door Sociaal Fonds Mobiliteit in samenwerking met FSO (Sociaal Fonds voor Besloten Bus) in het kader van het project Sterk aan het stuur.  Dit project wordt ondersteund vanuit het Europees Sociaal Fonds (ESF). Meer informatie over de activiteiten waar u en uw medewerkers aan kunnen meedoen geven wij u graag op de stand van Sociaal Fonds Mobiliteit.