In 16 weken Fit for Life!

Volgens recente cijfers is de helft van de Nederlanders te zwaar. Overgewicht is niet fijn, en zorgt voor allerlei negatieve effecten. Uw gezondheid kan bovendien écht in gevaar komen. Flink overgewicht of ondergewicht ontstaat niet van de één op de andere dag, er gaat iets structureel mis. Vaak spelen gedragsproblemen daarbij een belangrijke rol. Eén ding is zeker, er moet iets veranderen. Het 16 weken durende Fit for Life programma biedt een mooie stap in de goede richting. Behaal uw streefgewicht, conditie en fitheid met 100% resultaat-en tevredenheidsgarantie!

Let wel, het programma richt zich niet alleen op overgewicht, maar ook op ondergewicht! Bij ondergewicht weegt iemand minder dan goed is voor de gezondheid. Ondergewicht is een risico-indicator voor ondervoeding. Ondergewicht is eenvoudig vast te stellen met de Body Mass Index (BMI) en het meten van de middelomtrek. Iemand heeft ondergewicht bij een BMI onder de 18,5.

Wat zou u graag willen bereiken?

  • Flink wat kilo’s afvallen? Of bij ondergewicht, juist aankomen?
  • Minder rug- nek of schouderpijn?
  • Meer energie en fitheid gedurende de hele dag?
  • Een beter voedingspatroon?
  • Verbetering van het immuunsysteem?
  • Minder stress?

 

Voor wie

Medewerkers met fors overgewicht of ondergewicht. Voordat u mee kunt doen, kijken we of u boven of juist onder een bepaald BMI uitkomt. Als dat zo is, komt u in aanmerking voor dit programma.


Waar

Verschillende locaties van Personal Fitness in Nederland.


Hoe aanmelden

Via dit aanmeldformulier.
Wij vragen voorafgaand aan uw deelname naar uw lengte, gewicht, uw motivatie en doel. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met deze gegevens.


Kosten

Deelname is gratis.

Programmaoverzicht

Het Fit for Life programma duurt 16 weken en kan gevolgd worden in een vestiging van Personal Fitness Nederland naar keuze. Iedere week kunt u deelnemen aan een zogenaamde ‘Small Group Training’. En om de week krijgt u een persoonlijk consult / sessie met de Personal Coach. Oefeningen die in de fitnesszaal zijn doorgenomen, kunnen thuis (of zelfs onderweg) worden herhaald met de eigen fitness-set die u bij aanvang ontvangt. De oefeningen worden op uw eigen niveau afgestemd.

Naast aandacht voor bewegen, krijgt u 16 weken lang persoonlijk voedingsadvies, afgestemd op uw caloriebehoefte en mogelijke allergieën. Persoonlijke Mindset Coaching voor een permanente gedragsverandering helpt u op weg naar een gezondere levensstijl voor de rest van uw leven.

Voor dit programma ontvangt u eigen werkboeken om uw vorderingen in bij te houden. Tot slot vindt er na 16 weken een afsluitend evaluatiegesprek plaats.  

Vrijblijvend kennismaken

Wilt u weten of dit 16 weken durende persoonlijke Fit for Life programma iets voor u is? De eerste stap is een vrijblijvend intake gesprek bij een vestiging van Personal Fitness Nederland bij u in de buurt. Uw doelen komen aan de orde en er wordt een fysieke test afgenomen. Daarna wordt het plan van aanpak gepresenteerd.

Ook interessant

Nos op 3 heeft een toepasselijke video gemaakt met uitleg over de risico's van overgewicht:

"In tijden van corona is overgewicht een extra groot gezondheidsrisico. De weinige jongeren die op de IC's belandden waren vaak te zwaar. We leggen je uit hoe obesitas een groeiende pandemie is, maar vooral ook waarom vingerwijzen weinig zin heeft." 

 

Nog meer weten? Bekijk dan ook eens onderstaande video van prof. dr. Liesbeth van Rossum met als thema: "Dik ben je niet voor de lol".