Wat is uw échte leeftijd?

Hoe gezond is uw leefstijl? Als u veel en langdurig zit helpt dat ook niet echt mee. Met enkele lichaamsmetingen krijgt u inzage in uw vitaliteit.
 

Voor wie    

Medewerkers.
 

Waar    

Via werkgever: binnen het eigen bedrijf in een aparte ruimte met voldoende privacy.
Individueel: op een regionale locatie in een ruimte met voldoende privacy.
 

Hoe aanmelden     

Via werkgever: schriftelijke intekenlijst. Werkgevers die deze health check incompany aan willen bieden, kunnen zich aanmelden via dit aanmeldformulier.
Individueel: via dit aanmeldformulier.

Kosten    

Deelname is gratis.

Programmaoverzicht

De health check bestaat onder andere uit een bloeddrukmeting en een test op de Tanita weegschaal. Deze meet de verhouding tussen spieren, vet, vocht, en botten De health check geeft een aardig beeld hoe uw lichamelijke gezondheid er voor staat.

Zo krijgt u te horen wat uw metabolische (= ‘echte’) leeftijd  is. De metabolische leeftijd zegt iets over de leeftijd van uw fysieke lichaam. U krijgt een toelichting/advies op de uitslag waarmee vanzelfsprekend vertrouwelijk wordt omgegaan. 

Een health check kan ook aan het begin (0-meting) en einde (1-meting) van een traject worden gedaan. Dan is goed te zien wat de individuele resultaten zijn na gedane activiteiten. Resultaten kunt u bijhouden in een individueel vitaliteitspaspoort. 

Tijdsduur health check: ± 15 – 20 min.

Personenvervoer Kort over het belang van een health check

Personenvervoer Kort biedt haar medewerkers de mogelijkheid om actief aan de slag te gaan met hun gezondheid. Zij kunnen gratis meedoen aan een health check. In deze video delen werkgever Ale Kort en chauffeur Janny Cordes hun ervaringen.

 

Personenvervoer Kort deed mee aan de health check

Personenvervoer Kort heeft de health check in huis gehaald. Werkgever Ale Kort en chauffeur Janny Cordes reageren in deze video op stellingen over de health check.