Een gezond voedingspatroon onder leiding van een coach

Met een zittend beroep ligt overgewicht op de loer. Hoe keert u  het tij? Met een gericht individueel voedingsadviestraject wordt u gecoacht naar een gezond voedingspatroon.
 

Voor wie    

Medewerkers.


Waar

Via werkgever: binnen het eigen bedrijf.
Individueel: op een regionale locatie. 


Hoe aanmelden     

Via werkgever: schriftelijke intekenlijst. Werkgevers die het voedingsadvies incompany aan willen bieden, kunnen zich aanmelden via dit aanmeldformulier.
Individueel: via dit aanmeldformulier.


Kosten    

Deelname is gratis.

Gezonde boodschappen?

Annemarie komt thuis met de boodschappen. Hoe gezond zijn de producten eigenlijk? Het antwoord komt van voedingscoach Peer Vos. Waar let u op in de supermarkt? Wilt u ook tips over uw voedingspatroon?Meld u dan aan voor een gratis check.

Programmaoverzicht

Het voedingsadviestraject bestaat uit:

  1. Intakegesprek/0-meting: een persoonlijk gesprek wat duidelijkheid geeft over uw hulpvraag en het te bepalen doel. Tevens doen we een eerste healthcheck (tijd intake: 1 uur).
  2. Telefonisch contact (1): via de mail krijgt u persoonlijk advies dat we telefonisch toelichten (tijd 0,5 uur).
  3. Coachingsgesprek/meting: hierin bespreken we de voortgang. Tevens wordt een tweede healthcheck gedaan als tussenmeting (tijd coachinggesprek/meting: 1 uur).
  4. Telefonisch contact (2): via de mail krijgt u persoonlijk advies dat we telefonisch toelichten (tijd 0,5 uur).
  5. Afsluiting traject/eindmeting: geëvalueerd wordt hoe het traject is ervaren en in hoeverre het gestelde doel is gehaald. Zo nodig wordt nog aanvullend advies gegeven. Er wordt ook een afsluitende healthcheck gedaan om na te gaan in hoeverre het gestelde doel daadwerkelijk is gehaald. (tijd afsluiting/eindmeting: 1 uur).

Het adviestraject wordt ondersteund door de ‘Mijn eetmeter-app’ van Het Voedingscentrum.

Aanvullend kunnen we voor geïnteresseerde deelnemers de workshop ‘Voeding is je brandstof!’ organiseren.