Trainingsroute

Tijdens de huidige coronacrisis is niets zeker; een overschot aan personeel, medewerkers die uitvallen en werkomstandigheden die om aanpassingen vragen… Herkenbaar? Als leidinggevende heeft u hierin een beslissende rol. Organisaties bestaan uit mensen, zij vormen het grootste kapitaal binnen uw bedrijf. Meer dan ooit is het van belang om de mensen waar uw vervoersbedrijf op draait aan boord te houden. En dan wel gemotiveerd en gezond. Hoe krijgt u dat voor elkaar? Dat leert u in de trainingsroute ‘Werken aan sterk werkgeverschap’. 


> Aanmelden

 

Voor wie

Werkgevers en leidinggevenden.

Waar

Op 8 locaties in Nederland.

Kosten

Deelname is gratis.

Programmaoverzicht

Waarom juist nú deze training? Een crisissituatie vraagt om een specifieke stijl van leiderschap. In een tijd waarin geen zekerheid is, niemand weet wat DE juiste manier van handelen is, is het van groot belang om als leidinggevende er te staan voor je team en de organisatie. Onderwerpen die spelen zijn:

  • Wat vraagt de huidige situatie van jouw leiderschap (wat heeft je omgeving nodig)
  • Wat vraagt de huidige situatie van jou (wat heb jij nodig)
  • Welke kritieke acties zijn nodig vanuit leiderschap en wat heb je dan te doen
  • Verschillende type medewerkers, en hoe iedereen anders reageert op stress (en wat kun je daar mee als leidinggevende)


Bovenstaande vormt de basis voor de trainingsroute die Sterk aan het stuur voor werkgevers en leidinggevenden heeft ontwikkeld. De training bestaat uit vier etappes (acht dagdelen).

Lesplanning

 

Locatie/Dag

 

Etappe 1

 

Etappe 2

 

Etappe 3

 

Etappe 4

 

Driebergen

12 oktober

26 oktober

nader te bepalen

nader te bepalen

 

Momenteel zijn de geplande data van etappe 3 en 4 vervallen vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. Nieuwe data volgen zo spoedig mogelijk zodra het weer kan.