Bijgewerkt op 24-03-2020

* Geannuleerd vanwege coronamaatregelen *
Op zaterdag 18 april 2020 organiseert Sterk aan het stuur in samenwerking met FNV Taxi een gratis bijeenkomst voor taximedewerkers. De bijeenkomst is van 10.00 uur tot 16.00 uur inclusief lunch in het FNV Vakbondshuis in Amsterdam (Derkinderenstraat 2). 

Naast voorlichting over de Cao Taxivervoer kunnen deelnemers een mini scholing rolstoelvervoer volgen. Na de middag staat een workshop Fit op de rit (Workshop A) of Stressmanagement (Workshop B) op het programma. Doorlopend kunnen health checks afgenomen worden door de arbocoach van Sociaal Fonds Mobiliteit.

Hier kunt u het volledige programma vinden en de inhoud van de verschillende onderdelen van het programma. Bij het middagprogramma heeft u de keuze voor óf de workshop Fit op de Rit óf de workshop Stressmanagement.

U kunt zich aanmelden via: info@sfmobiliteit.nl onder vermelding van uw eigen naam, die van uw werkgever en uw telefoonnummer! Er is slechts plaats voor 40 aanmeldingen. Denkt u eraan bij  uw aanmelding uw voorkeur voor  workshop A of B door te geven. Heeft u dieet wensen dan horen we dat ook graag.

Wilt u meer informatie belt u dan met telefoonnummer 0345 478 473.