5 februari 2019

Heeft u een klant die u graag eens in het zonnetje wilt zetten? Dan komt de redacteur van de Taxikrant graag eens langs. Voor de rubriek 'Mijn Taxi' zoeken wij een passagier die het leuk vindt om iets over zichzelf en 'zijn' taxi te vertellen.

Misschien heeft u een passagier waar u een leuke band mee heeft, of misschien kent u iemand die bijzondere verhalen kan vertellen, of misschien rijdt u een bijzondere rit met iemand; het maakt eigenlijk niet uit. Passagiers vinden het vaak leuk om een keer hun verhaal te vertellen in de krant.

Hoe werkt het?

Als u een passagier kent die mee zou willen werken aan de rubriek 'Mijn Taxi', en uw werkgever is ook akkoord, dan kunt u ons een berichtje sturen. Wij nemen dan contact op met u, de passagier en uw werkgever om een afspraak te maken voor een kort interview (ca. een half uur) op een voor de passagier handige locatie. We maken dan ook een foto van de passagier met de taxi en evt. ook met de taxichauffeur.

Contact

Dus kent u iemand, neem dan contact op met de redactie van de Taxikrant. U kunt een e-mail sturen naar: info@sfmobiliteit.nl. Graag ontvangen we uw bericht voor 1 maart in verband met de verschijningsdatum van de volgende Taxikrant.