Ieder jaar organiseert Sociaal Fonds Mobiliteit samen met Stichting TX-Keur de Taxilerarendag. Ieder jaar staat een ander thema centraal. Graag ontmoeten wij u op deze dag.

Voor wie?

Bent u TX-taxileraar? Dan is het volgen van nascholing verplicht. Door het bijwonen van deze dag kunt u aan deze verplichting voldoen. Maar ook als u geen TX-taxileraar bent, en wel opleidingsactiviteiten doet, is deze dag absoluut interessant! 

 

Wat gaan we doen?

Als taxileraar heeft u de verantwoordelijkheid om een kwalitatief goede opleiding te verzorgen. Tijdens de Taxilerarendag gaan we aan de slag met het verbeteren van uw competenties en vaardigheden en het verbreden van uw kennis om optimaal uw lessen te kunnen geven. 

Op de Taxilerarendag 2021 krijgt u ’s ochtends een inkijkje in nieuw trainingsmateriaal.

Na de lunch gaan we aan uw vaardigheden als taxileraar werken. In een intervisiesessie krijgt u van experts en van collega-taxileraren tips en best practices over de uitdagingen waarmee u te maken hebt als taxileraar. Als u wilt, behandelen we uw casus ook.

 

Programma   

Het programma overzicht is nog niet compleet. Dit volgt op een later moment.   

                      

Inhoud programma

Meer informatie over de inhoud van het programma volgt nog.           

 

Wanneer en waar?

Om iedereen voldoende in de gelegenheid te stellen aanwezig te zijn, hebben we gekozen voor twee bijeenkomsten op verschillende locaties. Per bijeenkomst kunnen er maximaal 40 personen deelnemen. De Taxilerarendagen staan gepland op: 

  • Woensdag 13 oktober 2021 (Zuid Nederland)  
  • Donderdag 11 november 2021 (Noord Nederland)


 

Meld u snel aan!

U kunt uzelf online inschrijven voor een bijeenkomst naar keuze via het aanmeldformulier onderaan deze pagina. Deelname aan de Taxilerarendag is gratis. Het aantal plaatsen is echter beperkt. Schrijf u daarom snel in,
vóór 8 oktober, dan weet u zeker dat u er bij bent. Uiterlijk een week van tevoren ontvangt u een bevestiging van uw deelname.

Mocht het maximum aantal deelnemers bereikt zijn, dan kunnen we u op de wachtlijst plaatsen en/of in overleg voor de andere regio kiezen. Indien er afmeldingen zijn, wordt u benaderd of u nog deel wilt nemen in de regio van uw eerste keuze. 

Let op! Mocht u zichzelf aanmelden en onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, dan horen wij dat graag zo spoedig mogelijk. Wij kunnen dan een andere deelnemer op de wachtlijst benaderen.

Aanmeldformulier