Ieder jaar organiseert Sociaal Fonds Mobiliteit samen met Stichting TX-Keur de Taxilerarendag. Telkens staat een ander thema centraal. Graag ontmoeten wij jou op woensdag 20 november 2024.

Programma 2024

ONDER VOORBEHOUD

 

Voor wie?

Ben jij TX-taxileraar? Dan is het volgen van nascholing verplicht. Door het bijwonen van deze dag kun je aan deze verplichting voldoen. Maar ook als je geen TX-taxileraar bent, en wel opleidingsactiviteiten doet, is deze dag absoluut interessant! 
 

Wat gaan we doen?

Als taxileraar heb je de verantwoordelijkheid om een kwalitatief goede opleiding te verzorgen. Tijdens de Taxilerarendag gaan we aan de slag met het verbeteren van jouw competenties en vaardigheden en het verbreden van jouw kennis om optimaal je lessen te kunnen geven. En er is genoeg tijd om ervaringen uit te wisselen en te leren van elkaar.

Dit jaar hebben we ook weer een programma voor mentoren! Vorig jaar bleek dit succesvol, dus gaan we hier graag mee door. 
 

Programma ONDER VOORBEHOUD

 9.30 Ontvangst met koffie  
10.00 Welkomstwoord en uitleg programma  
10.30 Workshop ronde 1  
12.30  Lunchpauze  
13.30 Workshop ronde 2  
15.30 Gezamenlijke afsluiting  
16.00  Einde programma  

 

Inhoud programma ONDER VOORBEHOUD

Er zijn twee workshoprondes: één in de ochtend en één in de middag. Een workshop duurt 2 uur. Bij aanmelding kan je aangeven welke twee workshops je graag bij wilt wonen. Er is keuze uit de volgende workshops:
 

  • TX Keur vooruitblik, nieuwe plannen (en iets praktisch bijvoorbeeld lesplan en/of opleidingsplan) (voor: TX taxileraren)
  • Hoe geef ik praktisch invulling aan het geven van instructies (voor: mentoren)
  • Train-de-trainer Omgaan met agressie in de taxi (voor: taxileraren)
  • Laaggeletterdheid en digivaardigheid op de werkvloer (voor: taxileraren en mentoren)

 

Wanneer en waar?

Dit jaar organiseren we één bijeenkomst op een locatie centraal in Nederland: 


Er kunnen maximaal 70 personen deelnemen.


Meld je snel aan!

Zodra het definitieve programma en de workshops bekend kan je jezelf online inschrijven voor een workshop naar keuze via het aanmeldformulier onderaan deze pagina. Kies daarbij twee workshops die je graag zou willen volgen. Deelname aan de Taxilerarendag is gratis. Het aantal plaatsen is echter beperkt. Schrijf je daarom nog snel in!

Mocht het maximum aantal deelnemers van 70 bereikt zijn, dan kunnen we je op de wachtlijst plaatsen. Indien er afmeldingen zijn, word je benaderd of je nog deel wilt nemen. 

Let op! Mocht je jezelf aanmelden en onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, dan horen wij dat graag zo spoedig mogelijk. Wij kunnen dan een andere deelnemer op de wachtlijst benaderen.

Aanmeldformulier