Ieder jaar organiseert Sociaal Fonds Mobiliteit samen met Stichting TX-Keur de Taxilerarendag. Telkens staat een ander thema centraal. Graag ontmoeten wij u op deze dag.

Voor wie?

Bent u TX-taxileraar? Dan is het volgen van nascholing verplicht. Door het bijwonen van deze dag kunt u aan deze verplichting voldoen. Maar ook als u geen TX-taxileraar bent, en wel opleidingsactiviteiten doet, is deze dag absoluut interessant! 

 

Wat gaan we doen?

Als taxileraar heeft u de verantwoordelijkheid om een kwalitatief goede opleiding te verzorgen. Tijdens de Taxilerarendag gaan we aan de slag met het verbeteren van uw competenties en vaardigheden en het verbreden van uw kennis om optimaal uw lessen te kunnen geven. En er is genoeg tijd om ervaringen uit te wisselen en te leren van elkaar. Dit jaar hebben we voor het eerst ook een programma voor mentoren!

De trainingen die we in 2022 geven, scoorden hoog op de behoeftemeting onder de bezoekers van de lerarendag 2021.

 • Spreken voor een groep
  Hoe zet je voor een groep mensen op een ontspannen manier een krachtig verhaal neer dat daadwerkelijk onthouden wordt.
 • Omgang en bejegening van doelgroepen
  Verzamel inzichten en praktische tips voor je chauffeurs m.b.t. de enorme variatie aan passagiers die vanwege ziekte of beperking afhankelijk zijn van zorg- en taxivervoer.
 • Training exclusief voor mentoren
  Werken aan sterk mentorschap: basis communicatie, signaleren probleempunten en voeren van coachinggesprekken.


 

Programma 

Er wordt nog hard gewerkt aan de opzet van het programma van de dag.

 

Inhoud programma

Nadere informatie volgt zodra bekend.

 

Wanneer en waar?

Om iedereen voldoende in de gelegenheid te stellen aanwezig te zijn, hebben we gekozen voor twee bijeenkomsten op verschillende locaties. Per bijeenkomst kunnen er maximaal 50 personen deelnemen. De Taxilerarendagen staan gepland op: 

 • Dinsdag 13 september 2022 (Regio Noord)
 • Donderdag 22 september 2022 (Regio Zuid)

 


Meld u snel aan!

U kunt uzelf online inschrijven voor een bijeenkomst naar keuze via het aanmeldformulier onderaan deze pagina. Deelname aan de Taxilerarendag is gratis. Het aantal plaatsen is echter beperkt. Schrijf u daarom snel in,
vóór 26 augustus, dan weet u zeker dat u er bij bent. Uiterlijk een week van tevoren ontvangt u een bevestiging van uw deelname.

Mocht het maximum aantal deelnemers van 50 per dag bereikt zijn, dan kunnen we u op de wachtlijst plaatsen en/of in overleg voor de andere regio kiezen. Indien er afmeldingen zijn, wordt u benaderd of u nog deel wilt nemen in de regio van uw eerste keuze. 

Let op! Mocht u zichzelf aanmelden en onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, dan horen wij dat graag zo spoedig mogelijk. Wij kunnen dan een andere deelnemer op de wachtlijst benaderen.

Aanmeldformulier