De praktijkdag is speciaal voor taxileraren die de train-de-trainer contractvervoer (leerlingenvervoer) hebben bijgewoond en die behoefte hebben aan verdieping van hun kennis. De praktijkdag is opgezet als een intervisiebijeenkomst waarin de deelnemer antwoord krijgt op de eigen vragen. Ook worden ervaringen uitgewisseld met andere taxileraren.

Sociaal Fonds Mobiliteit biedt taxileraren die de Train-de-trainer Leerlingenvervoer hebben afgerond, extra tips en trucs tijdens een praktijkdag. Zodra taxileraren de bedrijfstraining Leerlingenvervoer in de praktijk verzorgen, kunnen zij te maken krijgen met vragen over de lesstof, de pedagogisch-didactische aanpak of werkvormen binnen de groep. Tijdens de praktijkdag krijgt men antwoord op de eigen vragen en worden ervaringen uitgewisseld met andere taxileraren.

Voor wie

De praktijkdag is speciaal voor taxileraren die de Train-de-trainer Leerlingenvervoer hebben bijgewoond en die behoefte hebben aan verdieping van hun kennis.

Inhoud van de training

De praktijkdag is opgezet als een intervisiebijeenkomst. Deelnemers krijgen vooraf een huiswerkopdracht. Zij bereiden (een deel van) de bedrijfstraining Leerlingenvervoer voor met behulp van het cursusmateriaal van SFM. Iedere deelnemer presenteert het deel van de cursus dat hij heeft voorbereid. Alle presentaties worden besproken en men krijgt tips en trucs waarmee men de cursus beter vorm kan geven. Daarnaast kunnen de deelnemers onder leiding van de trainer ervaringen uitwisselen.

Trainingsdata, kosten en aanmelden

De training duurt een hele dag. Maximum aantal deelnemers: 10.

Momenteel hebben wij geen trainingen gepland. Heeft u interesse in deze training? Vul dan het aanmeldformulier in. Zodra nieuwe data bekend zijn, zullen wij contact met u opnemen.

Kosten per deelnemer € 100,- (excl. BTW) inclusief lunch.

Aanmelden