Sociaal Fonds Mobiliteit heeft een collectieve zorgverzekering voor de taxibranche afgesloten met Menzis. De collectieve verzekering bestaat uit een basisverzekering én aanvullende verzekeringen.

Als u deelneemt aan de collectieve ziektekostenovereenkomst van Sociaal Fonds Mobiliteit krijgt u:

  • 8% korting op de Basisverzekering en
  • maar liefst 10% op de aanvullende pakketten.
     

Premie berekenen

Werkgevers en werknemers kunnen een premieberekening maken op de website van Menzis. U kunt hier ook aanvullende pakketten met elkaar vergelijken. En een offerte opvragen. De collectieve zorgverzekering geldt ook voor gezinsleden en werknemers die met (pre)pensioen gaan.

Wilt u gebruik maken van deze aanbieding? Vermeld het collectiviteitsnummer 44154 als u zich inschrijft. 

Opzeggen/overstappen

Verzekerden mogen elk jaar per 1 januari overstappen naar een andere zorgverzekeraar. Verzekerden kunnen hun zorgverzekering opzeggen tot 1 januari van het nieuwe kalenderjaar. Menzis kan dit voor u regelen. Maar u kunt ook zelf een aangetekende brief versturen. De nieuwe zorgverzekering moet uiterlijk 31 januari van het nieuwe kalenderjaar afgesloten zijn. De ingangsdatum van de nieuwe zorgverzekering is met terugwerkende kracht 1 januari van het nieuwe jaar. Bent u te laat bent met het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering? Dan kunt u een boete krijgen. Bent u niet verzekerd? Dan riskeert u een boete van 130% van de premie.

Meer informatie

Uitgebreide informatie over de verzekeringspakketten vindt u op de website van Menzis: www.menzis.nl
U kunt ook bellen met de gratis Menzis servicelijn:

  • 088 – 2224770 (werkgevers)
  • 088 – 2224040 (werknemers)