Bij deze praktijktraining staat de opvang en nazorg centraal die nodig is bij een agressie of geweldsincident. Wat zijn de mogelijke gezondheidsgevolgen waar u alert op moet zijn? Hoe regelt u de eerste opvang en nazorg voor het slachtoffer?

Voor wie

Deze praktijktraining is bedoeld voor directeuren, centralisten en planners, preventiemedewerkers en P&O functionarissen.

Inhoud van de praktijktraining (1/2 dag)

De praktijktraining start met een korte theoretische inleiding, waarin aandacht wordt besteed aan agressiepreventie. Daarna speelt u onder leiding van een acteur praktijksituaties na. En oefent u gesprekken.
De praktijktraining gaat in op mogelijke gevolgen van een geweldsincident en ongelukken. Zoals stressreacties en de ontwikkeling van een posttraumatische stress-stoornis. U leert hoe u de eerste, collegiale ondersteuning kunt geven.

Voorwaarde voor deelname

  • U heeft de gratis internetcursus Omgaan met agressie in de Taxi gevolgd.

Trainingsdata, kosten en aanmelden

Deze training is op aanvraag beschikbaar. De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers. Heeft u interesse in deze training? Vul dan het aanmeldformulier in. Wij nemen dan contact met u op over mogelijke trainingsdata. De prijs van deze training is op aanvraag.

U kunt zich inschrijven voor de praktijktraining door het aanmeldformulier hieronder in te vullen.