Bijgewerkt t/m oktober 2021

Sociaal Fonds Mobiliteit volgt de richtlijnen van het kabinet.  Cao-controles vinden weer op locatie plaats of, indien gewenst, schriftelijk. Aanmelden voor Sterk aan het stuur activiteiten kan weer. Bedrijfsbezoeken zijn ook weer mogelijk. Daarnaast worden sommige individuele trajecten digitaal of telefonisch uitgevoerd.

Cao-controles

Gezien de huidige coronamaatregelen is het weer mogelijk dat Sociaal Fonds Mobiliteit cao-controles op het bedrijf uitvoert. Daarbij is het van belang om het SFM-coronaprotocol voor externe werksituaties in acht te nemen.

 

SFM-premie

Vragen over uw financiële situatie en het betalen van de premie?
U kunt ons bellen op 0345 - 478 473 of stuur een e-mail naar premie@sfmobiliteit.nl.

 

Activiteiten Sterk aan het stuur

Het is binnen de huidige coronaregels weer mogelijk voor bedrijven en werknemers om zich aan te melden voor activiteiten van het programma Sterk aan het Stuur die op locatie plaatsvinden. Individuele activiteiten kunnen sowieso, ook in coronatijd, vaak nog digitaal of telefonisch uitgevoerd worden. Interesse? Bekijk het programma van Sterk aan het stuur.

Bent u als bedrijf geïnteresseerd geraakt en zou u graag een afspraak met ons Sterk aan het stuur-team willen maken bij u op kantoor? Dan is dit mogelijk met in achtneming van het SFM-coronaprotocol voor externe werksituaties.

 

Vragen?

Voor vragen over cao-controles of andere zaken is Sociaal Fonds Mobiliteit bereikbaar op telefoonnummer 0345-478473 of per e-mail info@sfmobiliteit.nl. Of neem contact op met uw vaste contactpersoon.